Halvat lainat – Lainaa halvalla rahaa heti avullamme luotettavasti

Lainaa halvalla heti

Oletko koskaan ollut vaikeuksissa rahan kanssa, etkä ole saanut selville, miten saada rahaa nopeasti ja vaivattomasti edullisilla koroilla? Internet on täynnä toinen toistaan erinomaisempia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat lainaa hyvillä koroilla ja ehdoilla. Sillä ei oikeastaan ole edes väliä, mikä lainan tarkoitus itsessään on, sillä vinkkimme soveltuvat niin isomman kuin hieman pienemmänkin lainan ottamiseen. Koska rahantarve ja sen myötä lainan hakeminen ovat nykypäivänä todella yleisiä asioita, kokosimme yhteen erilaisia vinkkejä ja tietoa lainaamisesta ja siitä, miten lainaamista tulee lähestyä.

Tarvitsetko lainata rahaa halvalla? Mistä saat halvat lainat?

Tarvitsetko rahoitusta elämääsi? Tutustu yhteistyökumppaniemme laina- ja luottotarjouksiin. Listoille olemme kelpuuttaaneet vaan edullisimmat ja luotettavimmin toimivat rahoituslaitokset. Saat rahaa lainaksi todella halvalla kauttamme!

Halvat lainat täältä

Täältä saat halvat lainat:

LainanantajaLainasummatMaksuajan pituus 
Arkadia Rahoitus2000 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Autoluotto.fi100 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Banken1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Blue Finance300€4kkHae Lainaa Tästä!
Etua.fi500 - 60000€1v - 18vHae Lainaa Tästä!
Fellow Finance500 - 20500€24kk - 120kkHae Lainaa Tästä!
Ferratum3000 - 30000€1v - 10vHae Lainaa Tästä!
Rahalaitos500 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Smartlaina500 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Sorter1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Taskulaina300 - 600€4kk - 6kkHae Lainaa Tästä!
VertaaEnsin500 - 60000€6kk - 15vHae Lainaa Tästä!
Vippi.fi300 - 2000€4kk - 3vHae Lainaa Tästä!
Zmarta1 000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Omalaina100 - 60000€1v - 20vHae Lainaa Tästä!

Tarvitsetko autorahoitusta ilman käsirahaa tai matkalainaa?

Tärkeimmät neuvot lainan hakuun – Halvat lainat turvallisesti

Lainan hakeminen itsessään saattaa joskus tuntua uuvuttavalta, jota se varmastikin on. Pankkeja ja muita lainaa myöntäviä instansseja on todella paljon, eikä kuluttaja tulee aina ajatelleeksi sitä, mikä olisi juuri hänelle paras mahdollinen laina. Onneksi netistä löytyy nykyään täysin ilmaisia sivustoja, jotka kilpailuttavat lainoja puolestasi sekä sivustomme kaltaisia yhteenvetoja, joista voit suoraan klikata haluamaasi pankkia ja lähteä tutkimaan lainaa hieman tarkemmin. Itse lainan hakeminen ei loppupeleissä olekaan kovin monimutkainen asia, sillä se perustuu siihen, että hakija katsoo sivuston ehdot lävitse ja lähettää sähköisen hakemuksen netin kautta. Tämänkin voi siis tehdä kotisohvalta käsin nykyään!

Harkinta on valttia lainaa ottaessa – Lainat halvalla harkiten

Harkinta ja maltti on aina rahan kanssa pelatessa valttia. Tämä pätee myös lainan ottamiseen. On hyvin tärkeä tietää, kuinka paljon lainaa oikeasti tarvitsee ja millä aikataululla pystyy sen maksamaan. Tällöin myös kuluttaja saa paremman lainatarjouksen, jolla säästää pitkässä juoksussa silkkaa rahaa. Lainaa voi myös ottaa eri tarkoitukseen. Aina lainan ei tarvitse olla asunnon tai auton kokoinen jättimäinen hankinta, vaan se voi olla ihan tavallinen kulutusluotto, jolla voidaan rahoittaa yleistä, välttämätöntä elämistä tai vaikkapa ostaa uusi kodinkone rikkoutuneen tilalle.

Lainan ottamista on aina syytä tarkastella kriittisesti. Ovatko esimerkiksi korot ja piilokulut hyvällä tasolla? Voisiko kenties jostain muualta saada vielä halvemman lainan? Lainan ottaminen on hyvä budjetoida ja suunnitella äärimmäisen tarkkaan. Tämän jälkeen alkaakin tiukka vertailu. Lainoissa on yllättävän paljon eroja, jotka selviävät pienen tiedonhankinnan jälkeen. Tämän jälkeen myös päätöksen tekeminen helpottuu todella paljon.

Tulojen huomiointi lainan haussa

On äärimmäisen tärkeää osata huomioida omat tulot lainan haussa. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin huomata, että omat tulot eivät riitä lainan maksuun tavoiteajassa. Tällöin lainoista helposti tulee myös liian kalliit. Lainaa ei saa ottaa yläkanttiin – mieluummin aivan toisinpäin. Voisiko kenties säästää joistain turhista kuluista? Velkakierre on nimittäin todella inhottava kohtalo. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että jo otettua velkaa paikataan toisella velalla, jolloin tilanne muuttuu äkkiä todella heikoksi. Jokaisen on myös oltava tarkkana, mihin lainaa oikein ottaa. Rahaa ei tule käyttää turhuuksiin, mikäli se on lainarahalla maksettu. Kaikesta tulee lisäksi aina ottaa itse selvää.

Minkälainen laina kannattaa oikein ottaa? Mistä halvat lainat?

Internet ja pankit ovat täynnä erilaisia lainanvaihtoehtoja. Luottokortin käyttö on kaikista tyypillisin laina, jota todella moni suomalainen käyttää päivittäin. Tämän lisäksi suosittuja ovat erilaiset netistä haettavat lainat, kuten joustoluotot. Joustoluotto sopii moneen tarkoitukseen, ja siinä ideana on se, että lainan ottaja voi maksaa velan pois pienissä erissä pikkuhiljaa päättäen itse kuukausittaisen lyhennyserän. Perinteisessä kiinteässä lainassa kuukausilyhennys taas on ennalta määrätty. Valitsipa kuluttaja sitten minkä tahansa lainan, on hyvä olla aina tietoinen siitä, mitä tekee ja minkälaisilla ehdoilla. Lainaa ei saa missään nimessä ottaa yli nykyisen oman varallisuustason. Kun tämän muistaa, voi lainan ottaminen olla todella hyvä liike oman elämisesi kannalta.

Saat ilmaisia etuja

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat ilmaisia etuja sekä kunnon tarjouksia sähköpostiisi!