Lainaa

Tarvitsetko lainaa ilman vakuuksia 500 – 60 000 euroa lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa? Olemme vertailleet mistä saat edullista lainaa luotettavasti.

Onko mielessäsi matka etelän lämpöön, kun kotimaassa alkavat talven tuulet jo tuivertaa? Haluaisitko hemmotella itseäsi tai lähimmäistäsi jollakin pienellä lahjalla vai onko mielessäsi uuden kulkuvälineen, vaikkapa auton osto? Onko mielessäsi kenties keittiöremontti tai uuden tv:n osto? Käänny luotettavan pankin tai rahalaitoksen puoleen verkossa ja hae elämäsi parhainta vakuudetonta lainaa. Verkosta saat vakuudetonta lainaa todella edullisesti, joten ei muuta kuin tutustutaan asiaan hieman lähemmin

Lainaa Euroja Halvalla

Yhteistyökumppaneiltamme saat lainaa kaikkiin elämäsi tarpeisiin edullisella korolla. Lainaa rahaa helposti halusit sitten yhdistää nykyiset lainasi, rahoittaa elämäsi hankintoja lainaamalla tai tarvitsit lainaa tilapäiseen rahapulaan kumppaneiltamme saat varmasti apua lainaamiseen & rahaa lainaksi.

Lainaa halvalla

Näiltä kumppaneilta saat luotettavasti ja edullisesti lainaa tarpeisiisi – Vakuuksia ei vaadita.

LainanantajaLainasummatMaksuajan pituus 
Arkadia Rahoitus2000 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Autoluotto.fi100 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Banken1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Blue Finance300€4kkHae Lainaa Tästä!
Etua.fi500 - 60000€1v - 18vHae Lainaa Tästä!
Fellow Finance500 - 20500€24kk - 120kkHae Lainaa Tästä!
Ferratum3000 - 30000€1v - 10vHae Lainaa Tästä!
Rahalaitos500 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Smartlaina500 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Sorter1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Taskulaina300 - 600€4kk - 6kkHae Lainaa Tästä!
VertaaEnsin500 - 60000€6kk - 15vHae Lainaa Tästä!
Vippi.fi300 - 2000€4kk - 3vHae Lainaa Tästä!
Zmarta1 000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Omalaina100 - 60000€1v - 20vHae Lainaa Tästä!

Edullista lainaa – Ilman vakuuksia

Tiesitkö, että nykyään voit kätevästi kilpailuttaa lainan ennen varsinaisen lainan hakemista? Luotettavien ja tunnettujen lainapalvelujen kautta voit saada yhden vuorokauden aikana markkinoiden parhaimmat tarjoukset.

Seuraavassa esimerkkejä tunnetuista kotimaisista lainapalveluista, joiden kautta voit kätevästi kilpailuttaa lainasi verkossa. Yhden vuorokauden kuluessa saat useita lainatarjouksia tunnetuilta pankeilta ja rahalaitoksilta. Käytännössä toinen toistaan parhaimmat lainatarjoukset tipahtavat sähköpostiisi tutustumista varten. Tutki siis lainatarjoukset tarkkaan ja etsi se parhaiten sinun tarpeitasi palveleva laina ilman vakuuksia. Lainan hakeminen verkossa ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmaista.

Verkossa on tarjolla vakuudetonta lainaa, joka tarkoittaa, että kyseinen laina tullaan myöntämään ilman mitään pantiksi vaadittavaa omaisuutta. Lainan hakija ei tule tarvitsemaan myöskään takaajia niin kuin perinteisessä kivijalkapankista haettavassa lainassa.

Vakuudeton laina tarjoaa monia etuja

 • Vakuudettoman lainan korot ovat muuttuneet edullisiksi viime vuosina säädetyn, tiukentuneen lainsäädännön vuoksi.
 • Lainaa voidaan hakea sekä pikavippien että kulutusluottojen muodossa.
 • Vakuudettomat lainatarjoukset ilmestyvät hakijan sähköpostiin, jolloin hän voi vertailla niitä rauhassa.
 • Verkosta löytyy useita vakuudettomien lainojen tarjoajia, joten lainan saaja voi valita itselleen parhaan lainan.
 • Vakuudetonta lainaa voi hakea kätevästi verkossa. Lainan voi kilpailuttaa ilmaiseksi eikä lainatarjouksien saaminen sido kuluttajaa ottamaan lainaa.
 • Vakuudettomat lainat eivät perustu viivyttelyyn tai erilaisiin ”pilkkujen viilauksiin” vaan lainaa voidaan myöntää todella nopealla aikataululla.

Lainaa saadakseen lainanhakija toimittaa tarvittavat liitteet sähköpostin liitteenä, joten lainan voi saada nopeimmillaan 1–2 päivän kuluessa. Erilaiset pienemmät pikavipit ja kulutusluotot voidaan maksaa lainahakijan tilille nopeimmillaan jo muutaman tunnin kuluessa.

Toimita liitteet – saat nopeasti lainaa

Lainaa hakiessa toimitetaan lainanantajalle seuraavat liitteet:.

 • Verotustodistus tai viimeisin palkkakuitti
 • Palkkakuitit 3–6 viimeisimmältä kuukaudelta
 • Kuitti mahdollisista nykyisistä lainoista
 • Ajankohtainen tuore henkilöllisyystodistus
 • Muistathan, että lainaa hakiessasi sinulla ei saa olla minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudettoman lainan hakeminen

Muistathan, että lainan hakijan pitää aina olla yli 18-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö ja hänellä pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Suomalaisen henkilötunnuksen omaava ja omat raha-asiansa moitteettomasti hoitava henkilö voi aina hakea edullista ja vakuudetonta lainaa. Lainaa voi hakea aina 500-60 000 euroon asti. Muistathan, että lainan kokonaiskustannukset tulevat aina muodostumaan aloitusmaksusta, nostoprovisioista, lainan korosta ja tilinhoitomaksusta. Vakuuden vaativa laina mataline nimelliskorkoineen ei ole aina siis se paras vaihtoehto, vaan todella hyvä ratkaisu voi olla vakuudettoman lainan hakeminen verkosta.

Suunnittele takaisinmaksuaikataulu ennen kun haet lainaa

Vakuudettomien lainojen maksu tapahtuu yleisesti hyvin nopealla aikataululla, joten lainaa ei kannata hakea hetken mielenjohteesta. Hae lainaa silloin, kun olet tarkkaan miettinyt ensin lainan käyttökohteet ja takaisin maksuun kuluvan ajan. Käytännössä viisas neuvo on laatia tarkka maksusuunnitelma, johon merkitään esimerkiksi kaikki kuukausittaiset tulot ja vastaavasti myös menot. Laina maksetaan takaisin yleensä kuukausittain ja maksupäivä kannattaa laittaa samalle päivälle kuin oma palkkapäivä. Harkitse korkeakorkoisempaa lainaa aina silloin, kun haluat maksaa lainan kokonaisuudessaan nopeasti takaisin.

Lainanantajalla ei ole myöskään vain ”oikeuksia vaan myös velvollisuuksia.” Käytännössä lainantarjoajan pitää kertoa lainansaajalle kuluttajansuojalain mukaisesta todellista vuosikorosta otettavan lainan osalta. Lainan kilpailuttaminen ja erilaisten lainantarjousten tarkka vertailu on siksi erittäin hyödyllistä puuhaa.

Verkosta voit hakea sekä pikavippejä että vakuudetonta lainaa, eli kulutusluottoa. Lainatarjouksen hyväksyminen on erittäin helppoa ja sähköinen allekirjoitus onnistuu hienosti verkossa. Lainanhakijan henkilöllisyys todennetaan aina verkkopankkitunnusten avulla. Lainanhakijan kannattaa usein myös miettiä, että minkälaista lainaa haluaa ja tarvitsee. Pikavippi ei ole aina se ainoa vaihtoehto, vaan usein kokonaisuutta katsellessa kannattaa miettiä myös kulutusluoton tai joustoluoton hankintaa.

Suosittu joustolaina on nimensä mukainen vaihtoehto

Suositulla joustoluotolla tarkoitetaan vakuudetonta lainaa, jonka lainanhakija voi saada heti käyttöönsä. Joustoluoton takaisinmaksuaika on pisimmillään jopa 2–10 vuotta, joka koskee isohkoja lainoja. Pienimmillään takaisinmaksuaika on 1–36 kuukautta. Lainaa hakiessaan lainanhakija valitsee, miten moneen erään haluaa lainansa jakaa. Lainan kuukausierien pitää olla suhteutettu lainanhakijan omaan maksukykyyn, eli menoihin ja tuloihin.

Miksi et siis lainaa hakiessasi päättäisi kääntyä lainoista joustavimman, eli mukavan joustoluoton puoleen? Joustoluottona nostettavaa lainaa voi maksaa takaisin milloin vain, joko kerralla ilman muita kuluja tai säännöllisesti suuremmissa erissä. Lainaa voi maksaa takaisin myös saman suuruisissa kuukausierissä eli osamaksuna.

 • Joustoluottoa nostat silloin kun sitä tarvitset

Joustoluotto on monin tavoin kätevä tapa ottaa lainaa. Käsitteenä joustoluotto tarkoittaa, että myönnettyä lainaa voi nostaa käyttöön aina tarvittavan summan. Jos lainanhakijan tilanne ei sitä vaadi, hänen ei tarvitse koskaan ottaa koko myönnettyä lainasummaa käyttöön.

Lyhyesti sanottuna:

 • Vakuudeton laina verkossa on aina hyvä ratkaisu.
 • Kilpailuta laina ja saat lainatarjouksia jopa 25 tunnetulta pankilta ja rahalaitokselta.
 • Saat sähköpostiisi useita lainatarjouksia yhden vuorokauden aikana.
 • Lainan hakeminen verkossa on turvallista ja riskitöntä.
 • Valitse paras laina vertailemalla lainatarjouksia.
 • Tutki lainatarjoukset tarkkaan, sillä jokainen rahoitusyhtiö tekee kaikki lainapäätökset oman valintansa mukaan sekä korkojen että lainasummien suhteen. Jokainen lainanantaja käyttää lainatarjousta harkitessaan tulo- ja menoarviota. Asiakkaan nykyinen ja tuleva maksukyky otetaan aina myös tarkkaan huomioon. Koron ja lainan kuukausierän voi laskea suuntaa antavasti jo ennalta verkossa.
 • Allekirjoita ja hyväksy laina ehtoineen verkkopankkitunnusten avulla
 • Laina maksetaan henkilökohtaiselle tilillesi 1–2 vuorokauden aikana

Hae lainaa tästä

LainanantajaLainasummatMaksuajan pituus 
Arkadia Rahoitus2000 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Autoluotto.fi100 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Banken1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Blue Finance300€4kkHae Lainaa Tästä!
Etua.fi500 - 60000€1v - 18vHae Lainaa Tästä!
Fellow Finance500 - 20500€24kk - 120kkHae Lainaa Tästä!
Ferratum3000 - 30000€1v - 10vHae Lainaa Tästä!
Rahalaitos500 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Smartlaina500 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Sorter1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Taskulaina300 - 600€4kk - 6kkHae Lainaa Tästä!
VertaaEnsin500 - 60000€6kk - 15vHae Lainaa Tästä!
Vippi.fi300 - 2000€4kk - 3vHae Lainaa Tästä!
Zmarta1 000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Omalaina100 - 60000€1v - 20vHae Lainaa Tästä!

Saat ilmaisia etuja

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat ilmaisia etuja sekä kunnon tarjouksia sähköpostiisi!