Lainavertailu – VERTAA LAINAT JA SÄÄSTÄ

lainavertailu

Olemme tehneet luotettavan lainavertailun luotettavista ja edullisista lainanantajista. Vertaamalla lainoja säästät huomattavasti rahaa lainojen koroissa jotka voivat vaihdella suuresti.

Lainan tarve saattaa ilmaantua äkisti esimerkiksi jonkin laitteen rikkoutuessa tai laskujen kasaantuessa. Toisaalta joitakin lainoja saatetaan harkita pidempään eikä rahan tarpeella ole välttämättä samanlaista kiirettä. Tällöin erilaisia lainoja tulee yleensä vertailleeksi tarkemmin ja keskityttyä huolellisemmin eri lainojen yksityiskohtiin. Lainojen vertailu kannattaa myös kuitenkin silloin kun tuntuu, että aikaa ei ole tuhlattavaksi. Lainavertailu on nopeaa ja helppoa ja siihen käytetty aika ei myöskään varmasti mene hukkaan. Voit säästää isonkin summan rahaa tarkastelemalla eri lainojen ominaisuuksia ennen varsinaisen lainapäätöksen tekemistä.

Millä tavalla erilaisten lainojen vertaileminen sitten tapahtuu ja mitä seikkoja vertailua tehdessä kannattaa ottaa huomioon? Tällä sivustolla saat tietoa lainojen vertailusta ja siitä, miten sinun on mahdollista löytää juuri omiin tarpeisiisi kaikkein parhaiten soveltuva laina. Lue aiheesta lisää, tutustu erilaisiin lainoihin ja vertaa lainat sivustomme palvelun avulla.

Vertaa lainat tästä – Suuri lainavertailu

Kilpailuta ja vertaa lainat tästä:

LainanantajaLainasummatMaksuajan pituus 
Arkadia Rahoitus2000 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Autoluotto.fi100 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Banken1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Blue Finance300€4kkHae Lainaa Tästä!
Etua.fi500 - 60000€1v - 18vHae Lainaa Tästä!
Fellow Finance500 - 20500€24kk - 120kkHae Lainaa Tästä!
Ferratum3000 - 30000€1v - 10vHae Lainaa Tästä!
Rahalaitos500 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Smartlaina500 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Sorter1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Taskulaina300 - 600€4kk - 6kkHae Lainaa Tästä!
VertaaEnsin500 - 60000€6kk - 15vHae Lainaa Tästä!
Vippi.fi300 - 2000€4kk - 3vHae Lainaa Tästä!
Zmarta1 000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Omalaina100 - 60000€1v - 20vHae Lainaa Tästä!

Vertaa lainat sivustollamme

Sivustollamme voit tutustua erilaisiin lainoihin sekä lainanmyöntäjiin. Luottojen vertailu on tehty sinulle erityisen helpoksi, jolloin sinun ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa erilaisten lainojen läpi kahlaamiseen. Et tarvitse erityisosaamista etkä ennakkotietoja, vaan lainojen vertailu onnistuu keneltä tahansa.

Lainojen vertailu on helppoa

Luottolaitosten tarjoamien lainojen vertailu on helppoa. Enää kenenkään ei tarvitse lähteä fyysisesti tapaamiseen saadakseen tietoja tietyn luotonmyöntäjän lainan ehdoista. Edes puhelinaikaa ei ole tarpeen varata. Sen sijaan voit tutustua erilaisten pankkien ja luottolaitosten tarjoamiin lainoihin helposti sivustomme palvelun avulla. Saat vaivattomasti tiedon eri luotonmyöntäjien lainoista sekä niiden ehdoista, jolloin sinun on helppo tehdä päätös, mistä aiot lainasi ottaa.

Lainojen vertailu käy helposti

Sivustomme lainanvertailupalvelun avulla lainojen kilpailuttaminen ja niiden ehtojen vertailu käy erityisen nopeasti ja vaivattomasti. Koska olemme keränneet yhteen paikkaan useiden lainalaitosten luottojen ehdot, saat nopeasti käyttöösi eri lainojen tiedot. Vapautta lisää myös se, että voit tehdä vertailun missä tahansa, milloin vain, lähes miltä tahansa älylaitteelta. Voit maksimoida ajankäyttösi ja vertailla erilaisia lainoja silloin, kun sinulla on siihen aikaa. Tai etsi itsellesi parhaiten sopivaa luottoa juuri, kun sille ilmaantuu tarve, vaikka viikonloppuna tai iltamyöhään.

Minkälaista lainaa voin saada?

Sivustomme lainavertailupalvelun avulla voit vertailla eri luotonmyöntäjien lainoja. Tarjolla on erisuuruisia lainoja aina pienimmistä 100 euron ja 300 euron luotoista suurempiin, jopa 70 000 euron lainoihin. Se, minkäkokoisen lainan voit saada, riippuu omista tuloistasi ja siitä, millä aikataululla kykenet maksamaan luoton takaisin. Pienemmät lainat soveltuvat yllättävien kuluerien maksamiseen ja suurimmilla luotoilla voit hankkia auton tai jopa loma-asunnon. Muista suunnitella lainantarpeesi ja mitoittaa luotto omaan tulotasoosi sopivaksi, jotta voit maksaa lyhennyserät ajoissa.

Laina-ajat vaihtelevat samoin kuin mahdolliset lainasummatkin. Pienimmät luotot ovat maksuajaltaan vain muutaman kuukauden tai korkeintaan vuoden mittaisia. Suurimpiin luottoihin voit saada jopa 20 vuotta maksuaikaa. Sivustollamme voit vertailla eri lainojen laina-aikoja sekä myönnettäviä lainasummia. Vertaile, miten lainan pituus vaikuttaa sen kokonaiskustannuksiin tai miten hieman suuremman kuukausierän maksaminen vaikuttaa lopulliseen laina-aikaan.

Lainan valintaan vaikuttaa usein tulotason lisäksi myös se, oletko hakemassa vakuudetonta vai vakuudellista lainaa. Lainaa on saatavana myös ilman vakuuksia ja itsellesi parhaisiin lainatyyppeihin voit tutustua lisää lainavertailussamme. Lainan voi myös nostaa joko yksin tai halutessaan yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin molempien lainanottajien tulotasot vaikuttavat niin lainan määrään kuin muihinkin ehtoihin. Etenkin isompaa lainaa ottaessa voi olla tarpeen harkita yhteisen lainan hakemista.

Miksi vertailu kannattaa?

Vertailemalla eri luotonmyöntäjien lainoja saat tietää lisää erilaisista luotoista sekä niiden ehdoista. Myönnettävät lainasummat eroavat luottokohtaisesti, samoin maksuajat. Löydä ja valitse itsellesi sopiva laina, jota sinun on mahdollista lyhentää sovitussa ajassa.

Vaikka kuluttajan avuksi on asetettu erilaisia säädöksiä ja lainoille on asetettu korkokatto, sekä korot että lainojen muut kulut vaihtelevat lainakohtaisesti. Myös oma tilanteesi vaikuttaa sinulle tarjottavaan korkoon. Suurempia tuloja nauttiva saa yleensä lainatarjouksen hieman pienemmällä korolla kuin pienempituloinen lainanhakija.

Korkoja vertailemalla voi säästää suurenkin summan rahaa. Vaikka koroissa ei olisikaan merkittävän suurelta tuntuvaa eroa, saattaa säästöä silti kertyä huomattavasti. Eniten hyötyä lainan korkojen vertailusta on silloin, jos olet ottamassa lainaa pitkällä maksuajalla. Usean vuoden aikana säästöä saattaa kertyä jo huomattavasti. Kuitenkin myös pienempää, lyhyemmän maksuajan lainaa ottaessa korkoihin sekä lainannostokuluihin kannattaa perehtyä.

Löydä sinulle sopivin laina helposti

Tarjolla on monia erityyppisiä lainoja, joista kannattaa valita luotto, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiin sekä elämäntilanteeseen. Lainaa ottaaksesi sinun tulee olla vähintään täysi-ikäinen, mutta toiset lainanmyöntäjät edellyttävät tästäkin korkeampaa ikää. Tämä saattaa vaikuttaa lainan valintaan ja eri luotonmyöntäjien ikärajoihin kannattaa tutustua lainaa harkitessa.

Eri lainanottajat saattavat arvostaa erilaisia asioita. Toiselle tärkeintä saattaa olla myönnettävän lainan määrä, etenkin jos toiveissa on mahdollisimman suuri luotto jotain isompaa hankintaa varten. Jollekin tärkeintä on saada lainaa mahdollisimman matalalla korolla, kun taas toiselle tärkeintä voi olla se, että lainan saa heti, vaikka korko olisikin hieman korkeampi. Vain vertaamalla eri lainojen ehtoja voit löytää luoton, joka sopii juuri sinun tarpeeseesi.

Jos vertailun avulla on tarkoitus löytää kaikkein edullisin laina, kannattaa keskittyä vertailemaan eri lainojen kokonaiskustannuksia. Eri kuluryhmät saattavat poiketa lainakohtaisesti toisistaan, mutta loppusumman kertoo parhaiten lainalle laskettu vuosikorko. Tässä luvussa huomioon on otettu varsinaisen lainan koron lisäksi myös lainaan liittyvät muut kulut kuten luoton nostamiseen liittyvät kulut ja palvelumaksut ja lainan käsittely- sekä ilmoituskulut.

Tärkeintä lainan ottamista harkitessa on selvittää, minkälaisen luoton nostamiseen oma talous on valmis. Mitkä ovat vuosittaiset tulosi? Entä minkälaisia kiinteitä kuluja kuten vuokra, netti-, puhelin- ja vakuutusmaksuja sinulla on? Paljonko muuttuviin kuluihin kuten vaatteisiin ja muihin ostoksiin ja hankintoihin sinulla kuluu rahaa vuositasolla? Muista myös jättää budjettiisi liikkumavaraa yllättävien menojen kattamiseen. Suunnittelemalla ja budjetoimalla tiedät minkä suuruisiin kuukausittaisiin lainanlyhennyseriin olet valmistautunut ja vertailemalla eri lainojen ehtoja sivustomme kautta voit löytää juuri itsellesi parhaan lainan.

Vertaile lainat helposti tästä:

LainanantajaLainasummatMaksuajan pituus 
Arkadia Rahoitus2000 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Autoluotto.fi100 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Banken1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Blue Finance300€4kkHae Lainaa Tästä!
Etua.fi500 - 60000€1v - 18vHae Lainaa Tästä!
Fellow Finance500 - 20500€24kk - 120kkHae Lainaa Tästä!
Ferratum3000 - 30000€1v - 10vHae Lainaa Tästä!
Rahalaitos500 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Smartlaina500 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Sorter1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Taskulaina300 - 600€4kk - 6kkHae Lainaa Tästä!
VertaaEnsin500 - 60000€6kk - 15vHae Lainaa Tästä!
Vippi.fi300 - 2000€4kk - 3vHae Lainaa Tästä!
Zmarta1 000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Omalaina100 - 60000€1v - 20vHae Lainaa Tästä!

Saat ilmaisia etuja

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat ilmaisia etuja sekä kunnon tarjouksia sähköpostiisi!