Yhdistä lainat – Nykyiset lainasi yhdistämällä SÄÄSTÄT RAHAA

Yhdistä nykyiset pienet osamaksusi, kulutusluottosi, luottokorttisi ja pikavipit yhdeksi isommaksi lainaksi yhteistyökumppaniemme kautta ja säästät huomattavasti rahaa.

Kilpailuta lainan yhdistäminen helposti luotettavien kumppaniemme kautta ja yhdistä lainasi jo tänään!

Yhdistä lainat ja säästä

Yhdistä lainasi - Valitse paras kumppani yhdistämiseen tästä

LainanantajaLainasummatMaksuajan pituus 
Arkadia Rahoitus2000 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Autoluotto.fi100 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Banken1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Blue Finance300€4kkHae Lainaa Tästä!
Etua.fi500 - 60000€1v - 18vHae Lainaa Tästä!
Fellow Finance500 - 20500€24kk - 120kkHae Lainaa Tästä!
Ferratum3000 - 30000€1v - 10vHae Lainaa Tästä!
Rahalaitos500 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Smartlaina500 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Sorter1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Taskulaina300 - 600€4kk - 6kkHae Lainaa Tästä!
VertaaEnsin500 - 60000€6kk - 15vHae Lainaa Tästä!
Vippi.fi300 - 2000€4kk - 3vHae Lainaa Tästä!
Zmarta1 000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Omalaina100 - 60000€1v - 20vHae Lainaa Tästä!

Lainojen yhdistäminen

Useimmat käyttävät elämänsä aikana lainarahaa erilaisiin tarpeisiin. Tarpeet voivat olla jokapäiväisiä ja ulkopuolista rahoitusta voi tarvita kuukausittaisten laskujen maksamiseen. Toisaalta lainaa tarvitaan usein myös suurempien hankintojen tekemiseen. Auto ja asunto ovat elämän suurimpia hankintoja, mutta myös autokoulun tai opiskelun rahoittaminen sekä arvokkaampien laitteiden kuten uuden TV:n tai kodinkoneen hankinta on usein mahdollista vain ottamalla lainaa.

Kun rahoitustarpeita kertyy elämän aikana useita, eri hankinnoille tulee usein ottaneeksi myös useampia lainoja. Lainojen ehdot, korkoprosentit sekä muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjästä riippuen sekä lainatyypin mukaan. Lainanottajalla saattaakin olla useita lainoja erilaisilla maksusuunnitelmilla. Lue lisää erilaisten lainojen yhdistämisestä, sekä yhdistelmälainan hyödyistä. Ota käyttöösi kaikki edut ja vertaile erilaisia lainoja sivustomme vertailupalvelun avulla.

Ota lainojen yhdistäminen käyttöösi

Lainoja yhdistämällä voit nauttia lukuisista eduista. Kun yhdistät useamman lainan, voit lyhentää vain yhtä lainaa, jolloin sinun on helppo nähdä luoton kokonaissumma ja miten se muuttuu lyhennyserien myötä. Jos lainoja on useita ja lyhennät jokaista niistä kuukausittain, eri lainojen maksuja tulee suorittaa useita kertoja joka kuukausi. Yhden lainan lyhennykset on helpompi muistaa ja kun maksat vain yhtä lyhennystä, sinun on aina helppo tietää, miten paljon kuukausittain tulet käyttäneeksi lainasi hoitamiseen. Tämä helpottaa budjetin laatimista ja auttaa varautumaan tuleviin maksuihin.

Yhdistämällä lainat saat pienemmän korkoprosentin

Olemassa olevilla vanhoilla lainoillasi saattaa olla erisuuruiset korkoprosentit. Voitkin saada uudelle lainalle jopa huomattavasti matalamman korkoprosentin kuin mitä vanhojen lainojesi korot ovat. Tällöin on kannattavaa ottaa uusi laina pienemmällä korkoprosentilla ja maksaa tällä lainalla vanhat lainat pois. Säästöä tulee aina, jos saatavilla on matalampi prosentti, mutta sitä voi kertyä paljonkin, etenkin jos kyseessä on hieman pidempiaikainen laina.

Pienemmät lainakulut kun yhdistät nykyiset lainasi

Lainan kuluihin liittyy yleensä aina varsinaisen lyhennysmaksun ja korkojen lisäksi myös muita kustannuksia. Lainannostokulut sekä palvelumaksut ovat aina lainakohtaisia ja maksat niitä jokaisesta luotostasi erikseen. Yhdistämällä sinun on mahdollista pienentää lainaan kohdistuvia kuluja huomattavasti. Vertaile sivustollamme erilaisten lainojen kuluja ja löydä luotto mahdollisimman pienillä kustannuksilla.

Lainojesi yhdistäminen on helppoa ja mutkatonta

Lainan ottamisesta on tehty erittäin helppoa ja erilaisiin lainoihin pääset tutustumaan kätevästi sivustollamme. Yhdistelmälainan hakemiseen tarvitset vain nettiyhteyden ja voit hakea lainaa kotikoneelta tai omalta älylaitteeltasi milloin tahansa. Lainojen yhdistämiseen pätevät pääpiirteissään samat menetelmät kuin tavallista käyttöluottoakin hakiessa. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset omat henkilötietosi, tulotietosi sekä pankkitilin suomalaisessa pankissa ja pankkitunnukset tunnistautumista varten. Voit tarkistaa erittäin helposti erilaisen lainavaihtoehtojen tietoja ja löytää itsellesi parhaiten sopivan luoton.

Kenelle luottojen yhdistäminen sopii?

kaikille, jotka ovat ottaneet useamman kuin yhden lainan. Jo kahdenkin erillisen lainan yhdistämällä saattaa säästää melkoisesti. Merkittäväksi säästöt nousevat silloin kun lainoja on useita tai niiden kulut ovat erityisen korkeita.

Yhdistelylainaa, kuten muitakin luottoja ottavan hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen, mutta luotonmyöntäjästä riippuen ehtona saattaa olla tätä korkeampikin ikävaatimus. Lisäksi uutta lainaa ottavan tulotaso sekä luottotiedot tarkastetaan aina ja niiden tulee olla kunnossa myönteisen lainapäätöksen saamiseksi. Lainaa voi hakea joko yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin on yleensä mahdollista saada tavallista kookkaampi lainasumma.

Mistä yhdistelylainan saa?

Omat aikaisemmin otetut erilaiset luotot voi yhdistää yhden isomman lainan avulla. Näitä yhdistelylainoja myöntävät erilaiset pankit ja muut luottolaitokset. Lainaa ei tarvitse lähteä paikan päälle hakemaan vaan luottoa voi hakea helposti internetistä. Lainaa voi hakea helposti usealta eri taholta samanaikaisesti kilpailuttamalla eri lainat vertailupalvelun avull

Näin voit yhdistää lainat

Yhdistelylainan avulla voit maksaa muut aikaisemmin ottamasi lainat pois ja sinulle jää hoidettavaksi vain yksi laina. Usein yhtä lainaa maksamalla voit säästää sekä lainojen lyhennyksissä kuin niihin liittyvissä maksuissa. Hae yhdistelylainaa ja selkeytä talouttasi nopeasti ja yhdellä kertaa. Lainojen yhdistämistä varten sinun kannattaa tehdä hieman taustatyötä ja oman taloutesi tutkiskelua. Laske yhteen kaikki olemassa olevat lainasi, autolaina, kulutusluotot, sekä luottokorttilaskut. Ota huomioon kaikki luotolla maksettavat kulusi, jotka haluat yhdistää uuden lainan avulla. Saatuasi selville lainojesi määrän, tiedät miten paljon uutta lainaa tarvitset.

Voit yhdistää lainat myös samalla kun olet ottamassa uutta lainaa. Kun lainan tarve ilmenee, kannattaa aina tarkastella omaa taloutta, tuloja sekä menoja. Samalla tulee miettiä, miten paljon lainoja on jo olemassa valmiiksi ja miten paljon rahaa kuluu kuukausittain noiden luottojen takaisinmaksuun. Tässä kohtaa on hyvä miettiä, minkälaisilla koroilla ja kuluilla nuo aikaisemmat lainat ovat, ja voisiko uuden lainan ottaa yhdistelylainana ja maksaa samalla vanhat lainat pois.

Lainaa harkitessa tulee laskea yhteen kaikki omat säännölliset tulot. Samalla kannattaa myös miettiä oman omaisuuden arvoa. Omistanko jotain sellaista, mikä on mahdollista muuttaa rahaksi tarvittaessa? Tämän jälkeen kannattaa paneutua yksityiskohtaisesti oman talouden menopuoleen. Minkälaisia kuluja sinulla on kuukausittain? Entä vuositasolla? Laske yhteen kaikki kulut, jotka ovat välttämättömiä, lisää mukaan myös muuttuvat kustannukset ja jätä lisäksi liikkumavaraa yllättäviä kustannuksia varten. Omaa taloutta ei kannata laittaa liian tiukalle, vaan tulee ottaa huomioon myös se, että elämässä tapahtuu asioita usein äkillisesti.

Yhdistä lainasi avullamme

Lainat on helppo yhdistää ottamalla uusi laina. Mutta minkälaisen lainan ottaminen kannattaa? Toisinaan lainan valintaa määrittelee lainattavan rahamäärän suuruus. Sivustomme palvelun kautta voit vertailla erilaisten luotonmyöntäjien lainoja aina 300 eurosta jopa 70 000 euroon saakka. Tutustu erilaisten lainojen sisältöihin, ehtoihin sekä kuluihin sivustollamme ja näet helposti yhdellä kertaa, mitkä lainat soveltuisivat juuri omaan tarpeeseesi.

Myös yhdistelmälainat kannattaa kilpailuttaa, sillä niidenkin kulut ja ehdot poikkeavat toisistaan kuten on muidenkin lainojen kohdalla. Muuta vanhat erilliset lainat yhdeksi luotoksi ja saat oman taloutesi parempaan hallintaan. Pääset helpommalla ja mikä parasta, pitkällä tähtäimellä voit säästää suuren summan lainanhoitokuluissasi.

Yhdistä nykyiset lainasi kumppaniemme kautta

LainanantajaLainasummatMaksuajan pituus 
Arkadia Rahoitus2000 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Autoluotto.fi100 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Banken1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Blue Finance300€4kkHae Lainaa Tästä!
Etua.fi500 - 60000€1v - 18vHae Lainaa Tästä!
Fellow Finance500 - 20500€24kk - 120kkHae Lainaa Tästä!
Ferratum3000 - 30000€1v - 10vHae Lainaa Tästä!
Rahalaitos500 - 70000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Smartlaina500 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Sorter1000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Taskulaina300 - 600€4kk - 6kkHae Lainaa Tästä!
VertaaEnsin500 - 60000€6kk - 15vHae Lainaa Tästä!
Vippi.fi300 - 2000€4kk - 3vHae Lainaa Tästä!
Zmarta1 000 - 60000€1v - 15vHae Lainaa Tästä!
Omalaina100 - 60000€1v - 20vHae Lainaa Tästä!

Saat ilmaisia etuja

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat ilmaisia etuja sekä kunnon tarjouksia sähköpostiisi!