Yrityksille arvokkaita palveluita

Yrittäjä – tässä sinulle pieniä vinkkejä

Yrittäjä, oletko koskaan kaivannut apua oman yritystoimintasi kannalta? Kenties jotain extraa, mitä ajatella pitkän päivän päätteeksi? Ehkäpä pieniä vinkkejä, jotka auttaisivat eteenpäin tai muuten vaan piristäisivät päivää? Laadimme tietopaketin, josta on apua yrittäjille monissa eri asioissa. Useat asioista tuntuvat varmasti ilmiselviltä, mutta niitä on hyvä joskus hieman pohtia. Katsotaan hieman tarkemmin, mitä se oikeastaan sisältää!

Laadukkaat palvelut yrityksille

Markkinoinnin, mainonnan ja myynnin tehostamista yrityksille sekä digimediapalvelut

Laadukkaita palveluita yritykselle liiketoimintasi tehostamiseen markkinointiin, myyntiin ja mainontaan:

Kotisivut yrityksille

Nykyaikana yrityksen markkinoinnin perusta on laadukkaat, myyvät ja hyvin markkinoidut yrityksen kotisivut. Tilaa kotisivut yrityksellesi tästä!

Rahoitusta yrityksille

Rahoitusta yrityksellesi saat nopeasti tarpeen yllättäessä kumppaniemme kautta.

Yrityslaina nopeasti ja edullisesti yhteistyökumppaneiltamme:

LainanantajaLainasummatMaksuajan pituusHae lainaa tästä:
BusinessCredit1000 - 100000€3kk - 18kkHae Lainaa Tästä!
CapitalBox2000 - 250000€1kk - 36kkHae Lainaa Tästä!
CreditNord1000 - 100000€6kk - 18kkHae Lainaa Tästä!
FIN-Yritysrahoitus2000 - 10000€6kk - 24kkHae Lainaa Tästä!
Yritysluotto.fi3000 - 100000€1kk - 18kkHae Lainaa Tästä!
Zmarta Yrityslaina1000 - 250000€1kk - 36kkHae Lainaa Tästä!

Tietokoneet ja puhelimet yrityksille

  • MrSell myy tehdashuolletut Apple-tuotteet kuten iPhonet ja Macbookit halvalla

Laskurahoitus

  • LaskutRahaksi ostaa yrityksesi laskut hyvään hintaan ja saat rahat välittömästi

Pieniä vinkkejä yrittäjälle

Oli sitten yritys suuri, keskisuuri tai pieni, näistä on varmasti apua jokaiselle. Menestynyt yritys lähtee aina markkinoinnista. Jokaisella yrittäjällä tulisi olla jokin ajatus siitä, miten omaa tuotetta tuodaan esille. Markkinointi lähtee siitä, että saadaan potentiaalisen asiakkaan tai mainostajan huomio. Millainen kohderyhmä yrityksellä oikein on? Miten ihmisiin saadaan oikein yhteys? Toisaalta näitäkin palveluita voi nykypäivänä onneksi ulkoistaa, mikäli tämä tuntuu hankalalta. Markkinointiin luotettava ja laadukas partneri on ainakin Online Leads Finland Oy jolla on pitkä kokemus ja menestynyt track-record yrityksien menestyksekkäästä markkinoinnista tuloksien valossa.

Olemme niin yrityselämässä kuin yksityishenkilöinäkin huomanneet sen, että elämässä täytyy olla tavoitteita. Elämä ei tunnu miltään, mikäli siinä ei ole jotain tavoittelemisen arvoista. Näiden asioiden ei tarvitse olla valtavan suuria ja maata mullistavia. Ne voivat olla aivan perusjuttuja. Nämä nimittäin motivoivat ja johtavat myös yrittäjää kohti päämäärää. Tavoitteita ei myöskään aina tarvitse sitoa itse päämäärään, vaan joskus ne voivat olla täysin irrallisia itse yrityselämästä. Abstraktit tavoitteet, kuten oman hyvinvoinnin tai fyysisen kunnon parantaminen voivat antaa todella paljon hyvää myös omaan elämään. Kaikkia tavoitteita ei automaattisesti mielestämme kannata ajatella lukujen ja asiakkaiden kautta, vaan oppia nauttimaan pienistä ja merkityksillistä asioista myös itse työn ulkopuolella.

Yrittäjän tulee myös kunnioittaa rahaa. Se, paljonko yrityksen kassassa on rahaa kertoo kuitenkin omaa kieltänsä yrityksen hyvinvoinnista. Se ei tietenkään ole aukoton mittari, eikä sitä saa todellakaan katsoa sokeasti, mutta mikäli kassassa ei ole rahaa, tulee yrittäjällä heti olla ajatus siitä, miksi näin on. Onko firmalla kenties laskuja perittävänä? Mikäli yrittäjällä ei ole hallintaa yrityksen rahavaroista, on myös yrityksen kannattavana pitäminen todella hankalaa pitkässä juoksussa. Tämä onkin elintärkeää eikä sitä sovi kyllin korostaa.

Yrittäjän omasta hyvinvoinnista huolehtiminen

Oma hyvinvointi on todella tärkeää. Tähän kuuluu myös se, että osaa hyväksyä virheet. Kaikki eivät ole täydellisiä, ei myöskään yrittäjä itse. Kaikki päätökset elämässä eivät voi onnistua, ja tärkeää on, että heikolla hetkellä yrittäjä ei lannistu vaan jaksaa painaa eteenpäin omaa ajatusta ja visiota kohden. Yrittäjän tulee muistaa syödä, nukkua ja liikkua riittävästi, jolloin energiaa on myös tehdä päivittäistä työtä itse yrityksen ympärille. Tämä vaikuttaa luonnollisesti itsestään selvältä, mutta loppupeleissä se on asia, jota aktiviisesti miettii yllättävän harvoin. Positiivinen elämänasenne vie yllättävän pitkälle. Tällä tarkoitamme sitä, että jaksaa taistella oman itsensä eteen hommia, vaikkei aina kaikki vaikuttaisi niin hyvältä ja luottaa jopa sokeasti omaan tekemiseen ja ammattitaitoon.

Tärkein ohjeemme yrittäjälle

Mielestämme tärkein asia, jonka niin uusi kuin kokenut yrittäjä voi sisäistää artikkelistamme on avun kysymisen tärkeys. Yrittäjä ei voi yksinkertaisesti vaan tietää kaikkea esimerkiksi markkinoinnista, myynnistä, kirjanpidosta tai verotuksesta. Tällöin on tehtävä päätös omaan ydinosaamiseen keskittymisestä, ja keskitettävä vaikealta tuntuva osa-alue alan ammattilaisille. Tällöin yrittäjän omaa aikaa jää itse tuotteen parissa työskentelyyn ja yrittäminen muuttuu huomattavasti mielekkäämmäksi. Toki mitä enemmän yrittäjä itse opiskelee vaikealta tuntuvia asioita, sen vähemmän hän tarvitsee ulkoista apua. On erittäin tärkeää, että yrittäjä kuitenkin ymmärtää esimerkiksi sähköisten viestinten käytöstä nykypäivänä, joka on elintärkeää minkä tahansa yrityksen toiminnan kannalta.

Saat ilmaisia etuja

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat ilmaisia etuja sekä kunnon tarjouksia sähköpostiisi!